Συμβουλευτική μέσω Skype
Κλινική αξιολόγηση με χρήση εξειδικευμένων εγκυρων ψυχομετρικών τεστ

Αφορά ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής διάρκειας 50’ με την χρήση βιντεοκλήσης μέσω Skype. Θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ καθώς επίσης λογαριασμός στο Skype. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ορίζουμε ημέρα και ώρα για το «διαδικτυακό μας ραντεβού», το οποίο πραγματοποιείται καλώντας με στο nafsika.vraila

Η Online Συμβουλευτική έχει πλεονεκτήματα:

  • Εξυπηρετεί ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο γραφείο του θεραπευτή ή της θεραπεύτριας είτε λόγω απόστασης είτε λόγω προγράμματος αλλά και λόγω διαφόρων θεμάτων υγείας.

Η Online Συμβουλευτική έχει και μειονεκτήματα:

H online συμβουλευτική δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πρόσωπο-με-πρόσωπο επικοινωνία (in vivo). Εξωλεκτικά μηνύματα (όπως στάση σώματος, τόνος φωνής, βλέμματα, κινήσεις) τόσο χρήσιμα στη συμβουλευτική, όσο και στην ψυχοθεραπεία, ενδέχεται να χαθούν μέσα από αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας.

Επίσης, η Online συμβουλευτική δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από κάποια σοβαρή διαταραχή ή στην παρούσα φάση βιώνουν σοβαρότατη κρίση. Θα πρέπει να ζητήσουν άμεσα ψυχολογική ή/και ψυχιατρική βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου

H διαδικασία

Αφού οριστεί τηλεφωνικά ή με email πότε θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνεδρία (προκαθορισμένη μέρα και ώρα) και πριν ο/η πελάτης με καλέσει στο nafsika.vraila στο skype θα πρέπει να γνωρίζει πρώτα ότι:

Θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της συνεδρίας στο λογαριασμό μου στην Τράπεζα (τον οποίο θα λάβει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου) τουλάχιστον μία ημέρα πριν την καθορισμένη συνεδρία, για το οποίο θα πρέπει να έχω λάβει ειδοποίηση πληρωμής. Απόδειξη παροχής υπηρεσιών αποστέλλεται στον πελάτη σε στοιχεία που θα μου παρέχει.

Σε περίπτωση που ο/η πελάτης έχει κλείσει συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, έχει προπληρώσει και αδυνατεί να επικοινωνήσει μαζί μου την συμφωνημένη ώρα, μπορεί να ορίσουμε νέο ραντεβού εφόσον με ειδοποιήσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη τηλεφωνική συνεδρία. Σε διαφορετική περίπτωση, χρεώνεται την συνεδρία ως γενόμενη.

Online Συμβουλευτική: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η Online Συμβουλευτική είναι το Skype, το οποίο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εξασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσω Skype εκεί.

Στην περίπτωση παραβίασης των προσωπικών δεδομένων από τρίτους με υπαιτιότητα του πελάτη ή παρέμβαση από hackers ή internet providers ή αποστολή μηνυμάτων σε λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν φέρω καμία ευθύνη.

Στην Online Συμβουλευτική όπως και στη θεραπεία στο γραφείο τηρείται ο κώδικας δεοντολογίας και βέβαια τηρείται το απόρρητο του πελάτη. Κατά την διάρκεια της Online Συμβουλευτικής, ο διάλογος μεταξύ εμού και του πελάτη, περιέχει προσωπικά δεδομένα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ολόκληρου ή μέρους, αναφορά ή σύνοψη του υλικού αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια μου.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *